88 77 53 67 // almen.ungdomsskolen@kk.dk
Er du under 13 år og går i 7. klasse? Kontakt os, så hjælper vi med tilmelding! logo
chevron_left

Køkkenhygiejne 17/3 + 24/3

Husum/Tingbjerg

schedule 2026-03-17T15:30:00Z - Se lektionsplan
location_on
Tingbjerg Skole - Skolekøkkenet, Skolesiden 2, 2700 Brønshøj
person_shield Fra 13 år til 18 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 7.
school
Ea Marie Bülow Ormstrup, Andrea Buron Kawamura Vogelius - Se undervisere
event 2026-02-27T00:00:00

Tilmeld dig

Kontakt oplysninger
Elevens oplysninger
Forældre / værge oplysninger

Beskrivelse

Har du en drøm om at arbejde i et køkken, bager eller måske 7/11? Så led ikke længere!
Hygiejne kurset er for dig, som ønsker at styrke dit CV indenfor restaurationsbranchen.
Kurset er delt op i to dage. Den første dag får
du grundlæggende forståelse for og viden om hygiejnen omkring håndtering af fødevarer. Med dette kursus får du færdigheder til at håndtere fødevarer i et begrænset omfang.

Den anden dag vil vi fokusere på snitte-hakke-stege i køkkenet. Her vil du lære om arbejdet i restaurationsbranchen særligt indenfor madlavning. Du vil lære flere metoder til hvordan man snitter og hakker grøntsager og andre råvarer, samt hvilke tilberedningsmetoder der er gode til at fremhæve den rigtige smag og tekstur.

Efter hver workshop modtager du et diplom, som du kan bruge i din jobsøgning.

Undervisere

Ea Marie Bülow Ormstrup
Andrea Buron Kawamura Vogelius

Lektioner

keyboard_arrow_down
  • 2026-03-17T16:30:00 - 2026-03-17T19:30:00
    Skolesiden 2, 2700 Brønshøj
  • 2026-03-24T16:30:00 - 2026-03-24T19:30:00
    Skolesiden 2, 2700 Brønshøj

Beskrivelse

Har du en drøm om at arbejde i et køkken, bager eller måske 7/11? Så led ikke længere!
Hygiejne kurset er for dig, som ønsker at styrke dit CV indenfor restaurationsbranchen.
Kurset er delt op i to dage. Den første dag får
du grundlæggende forståelse for og viden om hygiejnen omkring håndtering af fødevarer. Med dette kursus får du færdigheder til at håndtere fødevarer i et begrænset omfang.

Den anden dag vil vi fokusere på snitte-hakke-stege i køkkenet. Her vil du lære om arbejdet i restaurationsbranchen særligt indenfor madlavning. Du vil lære flere metoder til hvordan man snitter og hakker grøntsager og andre råvarer, samt hvilke tilberedningsmetoder der er gode til at fremhæve den rigtige smag og tekstur.

Efter hver workshop modtager du et diplom, som du kan bruge i din jobsøgning.

Undervisere

Ea Marie Bülow Ormstrup
Andrea Buron Kawamura Vogelius

Lektioner

Dato Sted Beskrivelse
2026-03-17T16:30:00 - 2026-03-17T19:30:00 Skolesiden 2, 2700 Brønshøj
2026-03-24T16:30:00 - 2026-03-24T19:30:00 Skolesiden 2, 2700 Brønshøj