Dette kursus er til dig, som drømmer om at arbejde i en café eller bare gerne vil nørde kaffe.
På kurset kommer du rundt om hele dagligdagen på en café; fra man åbner om morgen, til man lukker ned. Herunder service og cafebranchen, rengøring af espressomaskinen og fødevarekontrollens forskrifter.
Du vil komme til at brygge en masse espresso, lære fagudtryk som tamping, kværn, formaling, crema mv. Der vil også være introduktion af alle de forskellige typer af espressobaseret kaffe samt chai, kakao og the.
Du vil lære at steame mælk og vide, hvordan steaming skal gøres til hver af de forskellige kaffer. Desuden vil vi snakke en del om produktionen af kaffe: Hvorfor økologi og bæredygtig?
Der vil også være tid til at drikke en masse kaffe og hygge os!
Efter kurset har du følgende kompetencer:
- Basis kendskab til espresso udstyr.
- Basisforståelse af plantning, forarbejdning, ristning og maling af kaffe.
- Håndtering af kafferelaterede råvarer.
- Basis kendskab til steaming af mælk.
- Basis kendskab til temperatur på mælk.
- Basis kendskab til servering.
- Basis kendskab til kaffevarianter.
- Introduktion til Latte Art.
Når du har gennemført kurset, får du et diplom, som beskriver disse kompetencer. Dette diplom kan du søge fritidsjob i caféer med.
Dette kursus er til dig, som drømmer om at arbejde i en café eller bare gerne vil nørde kaffe.
På kurset kommer du rundt om hele dagligdagen på en café; fra man åbner om morgen, til man lukker ned. Herunder service og cafebranchen, rengøring af espressomaskinen og fødevarekontrollens forskrifter.
Du vil komme til at brygge en masse espresso, lære fagudtryk som tamping, kværn, formaling, crema mv. Der vil også være introduktion af alle de forskellige typer af espressobaseret kaffe samt chai, kakao og the.
Du vil lære at steame mælk og vide, hvordan steaming skal gøres til hver af de forskellige kaffer. Desuden vil vi snakke en del om produktionen af kaffe: Hvorfor økologi og bæredygtig?
Der vil også være tid til at drikke en masse kaffe og hygge os!
Efter kurset har du følgende kompetencer:
- Basis kendskab til espresso udstyr.
- Basisforståelse af plantning, forarbejdning, ristning og maling af kaffe.
- Håndtering af kafferelaterede råvarer.
- Basis kendskab til steaming af mælk.
- Basis kendskab til temperatur på mælk.
- Basis kendskab til servering.
- Basis kendskab til kaffevarianter.
- Introduktion til Latte Art.
Når du har gennemført kurset, får du et diplom, som beskriver disse kompetencer. Dette diplom kan du søge fritidsjob i caféer med.
Dato | Sted | Beskrivelse |
---|---|---|
2025-09-18T16:30:00 - 2025-09-18T19:30:00 | Jernbane Allé 52, 2720 Vanløse | |
2025-09-25T16:30:00 - 2025-09-25T19:30:00 | Jernbane Allé 52, 2720 Vanløse | |
2025-10-02T16:30:00 - 2025-10-02T19:30:00 | Jernbane Allé 52, 2720 Vanløse | |
2025-10-09T16:30:00 - 2025-10-09T19:30:00 | Jernbane Allé 52, 2720 Vanløse |