Mad og søde sager
Elsker du tanken om at kokkerere med fokus på smag, klimafokus og god snak over gryderne? Så skal du joine det grønne køkken, hvor vi sætter fut i gryderne og skaber kulinariske madoplevelser med et grønt twist!
På holdet udvikler vi opskrifter, omdanner kød, fisk, grønne og sæsonbetonede råvarer til episke smagsoplevelser og skaber fællesmåltider, der giver livsglæde. Meld dig til det grønne køkken og bliv en del af fremtidens køkken!
Anna underviser i Japansk og koreansk madlavning i Ungdomsskolen. Hun er uddannet lærer og har undervist i madkundskab i over 10 år. Hun har en stor interesse for madlavning, og elsker at lave mad sammen med andre, både voksne, børn og unge. Og nyder at kunne give sin viden og interesse videre til andre. Men elsker også at blive inspireret af andre.
Dato | Tid | Sted | |
---|---|---|---|
onsdag 10. sep. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV | |
onsdag 17. sep. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV | |
onsdag 24. sep. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV | |
onsdag 1. okt. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV | |
onsdag 8. okt. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV | |
onsdag 22. okt. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV | |
onsdag 29. okt. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV | |
onsdag 5. nov. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV | |
onsdag 12. nov. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV | |
onsdag 19. nov. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV | |
onsdag 26. nov. | 17:15 - 20:15 | UngeVærk Smedetoften - Smedetoften 12, 2400 København NV |