88 77 53 67 // almen.ungdomsskolen@kk.dk
Ungdomsskolens tilmelding er åben! Er du under 13 år eller går i 7.kl. så ring til os på 88775367, Mandag-Torsdag kl.10-15, Fredag kl.9.30-13. Så hjælper vi med tilmelding.  logo
chevron_left

Køkkenhygiejne kursus 30/9 + 7/10

Nordvest

schedule 2025-09-30T14:30:00Z - Se lektionsplan
location_on
Helhedsplan Nordvest - Borups Allé 261, Køkkenet, 2400 København NV
person_shield Fra 13 år til 18 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 7.
school
Ea, Andrea B. K. V. - Se undervisere
event 2025-10-07T00:00:00

Tilmeld dig

Kontakt oplysninger
Elevens oplysninger
Forældre / værge oplysninger

Beskrivelse

Har du en drøm om at arbejde i et køkken, bager eller måske 7/11? Så led ikke længere!
Hygiejne kurset er for dig, som ønsker at styrke dit CV indenfor restaurationsbranchen.
Kurset er delt op i to dage. Den første dag får
du grundlæggende forståelse for og viden om hygiejnen omkring håndtering af fødevarer. Med dette kursus får du færdigheder til at håndtere fødevarer i et begrænset omfang.

Den anden dag vil vi fokusere på snitte-hakke-stege i køkkenet. Her vil du lære om arbejdet i restaurationsbranchen særligt indenfor madlavning. Du vil lære flere metoder til hvordan man snitter og hakker grøntsager og andre råvarer, samt hvilke tilberedningsmetoder der er gode til at fremhæve den rigtige smag og tekstur.

Efter hver workshop modtager du et diplom, som du kan bruge i din jobsøgning.

Undervisere

Ea
Andrea B. K. V.

Lektioner

keyboard_arrow_down
  • 2025-09-30T16:30:00 - 2025-09-30T19:30:00
    Borups Allé 261, 2400 København NV
  • 2025-10-07T16:30:00 - 2025-10-07T19:30:00
    Borups Allé 261, 2400 København NV

Beskrivelse

Har du en drøm om at arbejde i et køkken, bager eller måske 7/11? Så led ikke længere!
Hygiejne kurset er for dig, som ønsker at styrke dit CV indenfor restaurationsbranchen.
Kurset er delt op i to dage. Den første dag får
du grundlæggende forståelse for og viden om hygiejnen omkring håndtering af fødevarer. Med dette kursus får du færdigheder til at håndtere fødevarer i et begrænset omfang.

Den anden dag vil vi fokusere på snitte-hakke-stege i køkkenet. Her vil du lære om arbejdet i restaurationsbranchen særligt indenfor madlavning. Du vil lære flere metoder til hvordan man snitter og hakker grøntsager og andre råvarer, samt hvilke tilberedningsmetoder der er gode til at fremhæve den rigtige smag og tekstur.

Efter hver workshop modtager du et diplom, som du kan bruge i din jobsøgning.

Undervisere

Ea
Andrea B. K. V.

Lektioner

Dato Sted Beskrivelse
2025-09-30T16:30:00 - 2025-09-30T19:30:00 Borups Allé 261, 2400 København NV
2025-10-07T16:30:00 - 2025-10-07T19:30:00 Borups Allé 261, 2400 København NV